LED panelové osvetlenie Novinky

  • LED stropné svietidlá sú vhodné pre rezidenčné aplikácie, ako je použitie v domácnosti, na chodbe, v uličkách atď. Potom je možné LED panelové svietidlá použiť na komerčné použitie, ako je kancelária, supermarket, sklad a škola atď. Ak máte akékoľvek iné problémy, kontaktujte nás.

    2023-06-14

  • Známka krásneho domova môže byť založená na rôznych typoch stropných svietidiel. Textúra a žiarivosť týchto svetiel môže umocniť estetiku vášho domova alebo kancelárie. Navyše, čo ich robí jedinečnými, je použitie LED svetiel. Rôzne typy LED svietidiel pre stropy nielen zvyšujú oomph faktor vášho priestoru, ale tiež pomáhajú šetriť obrovské náklady na vašich účtoch za elektrinu. Montážou LED do falošného stropného svietidla môžete efektívne riadiť spotrebu energie vo vašom priestore. Sú tiež flexibilné, takže sa dajú prispôsobiť akémukoľvek tienidlu. Vydržia tiež dlho a nedochádza pri nich k nešťastiam v dôsledku opakovaného používania. Ak hľadáte rôzne typy svietidiel pre vaše stropy, máme niekoľko možností, ako vás pokryť.

    2023-05-18

  • Existuje množstvo typov vysokokvalitných panelových svietidiel LED, z ktorých si môžete vybrať. Tieto panely sa používajú na všeobecné osvetlenie s obmedzenou nastaviteľnosťou, avšak v najzákladnejších inštaláciách môžu LED čipy produkovať takmer neobmedzené množstvo svetla a LED panely majú rôzne dizajny a možnosti v závislosti od vašich potrieb.

    2023-03-06

  • Zapustené osvetlenie je jednoducho jedným z najštýlovejších a najfunkčnejších doplnkov, ktoré môžete urobiť vo svojom dome alebo v komerčnom priestore. Zapustené osvetlenie (tiež označované ako downlighting alebo osvetlenie plechoviek), ktoré je navrhnuté tak, aby sedelo v jednej rovine s vaším povrchom (zvyčajne stropom), je najbežnejšou formou architektonického osvetlenia, ktoré dnes nájdeme. Ako dodávatelia vstavaného osvetlenia vidíme, že sa používa čoraz viac v nových konštrukciách aj v aplikáciách modernizácie. Kvalitné vstavané svetlá poskytujú nielen čistý a lesklý vzhľad, ale sú aj energeticky účinné a vydržia dlhšie ako bežné žiarovky. Ak hľadáte vstavané osvetlenie, ste na správnom mieste.

    2023-02-08

  • LED svetlá sú vynájdené tak, aby šetrili váš účet za elektrinu, a najmä pokiaľ ide o ploché LED svetlá, znižujú vaše účty za elektrinu až o 90 %. Poskytujú vám bezkonkurenčný jas s rovnomerným rozložením svetla vo vašej oblasti.

    2023-01-03

  • Naša firma je nadšená pre životné prostredie! Podnikli sme kroky na zníženie spotreby energie a zníženie emisií uhlíka pre našu milovanú miestnu komunitu. Ako firma sme investovali do LED svetiel. To bude znamenať obrovský rozdiel pre životné prostredie a toto je len začiatok našej udržateľnej cesty.

    2022-12-09

Tel
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept