LED podsvietenie Novinky

  • Čo je vstavané osvetlenie? LED stropné svietidlá sú typom zapusteného osvetlenia, ktoré pozostáva z dvoch komponentov, krytu svetiel a obloženia. Kryt je skrytý v strope a obsahuje elektrické komponenty jednotky. Obloženie je viditeľná, dekoratívna časť svetla, ktorá dodáva miestnosti a svetlu jeho estetiku. Medzi výhody LED stropných svietidiel patrí jednoduchá inštalácia, dlhá životnosť a energetická účinnosť. Sú dostupné v rôznych veľkostiach a štýloch, svetelných výstupoch a farebných teplotách. Táto možnosť osvetlenia sa bežne vyskytuje v kuchyniach, vestibuloch, chodbách a konferenčných miestnostiach, čo z nich robí mimoriadne všestranné svetlá.

    2023-05-23

  • Vylepšenie vášho domova pomocou obytných LED stropných svietidiel môže drasticky zmeniť celkový vzhľad a dojem z vášho domova. Je elegantný, moderný, jednoduchý a minimalistický. Je to tiež bežné osvetlenie obchodných prevádzok. Investícia do kvalitných stropných svietidiel priestor lepšie presvetlí a zefektívni.

    2023-02-20

  • Výhody LED stropných svietidiel sú energeticky účinné, majú dlhú životnosť, sú nenáročné na údržbu, ponúkajú elegantný a štýlový dizajn, ktorý je možné ľahko prispôsobiť a sú bezpečné pre životné prostredie.

    2023-01-31

  • Downlighty Vyberte si zo širokého sortimentu stropných svietidiel KOFI so stropnými svietidlami vhodnými do akéhokoľvek priestoru. Naše riešenia stropných svietidiel zahŕňajú stropné svietidlá LED, zapustené a exponované stropné svietidlá a smerové svietidlá, čo znamená, že môžete nájsť perfektné energeticky efektívne riešenie osvetlenia pre vaše potreby. Čo sú to LED stropné svietidlá? Výhody vstavaných svietidiel Downlighty, tiež známe ako zapustené svetlá, sú kľúčovým komponentom pre mnohé dizajny obytného osvetlenia. Downlighty môžu dodať každému obytnému priestoru nádych sofistikovanosti a štýlu. S dnešnou technológiou LED môžu stropné svietidlá tiež znížiť spotrebu elektriny a náklady na údržbu.

    2023-01-12

  • Hľadáte estetický a funkčný systém osvetlenia, ktorý rozjasní váš domov alebo kancelársky priestor? Ísť s LED stropnými svietidlami v KOFI je jedným z najlepších dostupných riešení.

    2023-01-05

  • S ohľadom na neistoty COVID-19 neustále sledujeme a vyhodnocujeme priamy, ako aj nepriamy vplyv pandémie na rôzne odvetvia konečného použitia. Tieto poznatky sú zahrnuté v správe ako hlavný prispievateľ na trhu.

    2022-11-29

Tel
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept