LED podsvietenie Novinky

Čo sú to LED stropné svietidlá? Výhody vstavaných svietidiel

2023-01-12

Čo sú to LED stropné svietidlá? Výhody vstavaných svietidiel


Downlighty, tiež známe ako vstavané svietidlá, sú kľúčovým komponentom pre mnohé obytné priestory návrhy osvetlenia. Downlighty môžu každému dodať nádych sofistikovanosti a štýlu životný priestor. S dnešnou technológiou LED je možné znížiť aj stropné svietidlá náklady na spotrebu elektriny a údržbu.


Downlighty sú svietidlá, ktoré sú inštalované nad stropom a svietia dolu priestor. Obloženie stropného svietidla je zvyčajne ploché strop. Niektoré ozdobné prvky, ako sú kardanové závesy alebo očné gule, sa však držia nižšie strop, aby bolo možné nasmerovať svetlo.

Majitelia domov môže tento typ osvetlenia nainštalovať v celej miestnosti. Toto je známe ako všeobecné osvetlenie. Môžete tiež upriamiť pozornosť na ústredný bod alebo pridať priestor na vizuálnu zaujímavosť stropné svetlá.

Môžete ľahko inštalovať stropné svietidlá v novom dome počas výstavby, ale môžete tiež dodatočné vybavenie existujúcich vstavaných svietidiel na stropné svietidlá LED.

 

Čím sú stropné svietidlá výnimočné?


Stojan na stropné svietidlá od iných typov svietidiel, pretože existuje toľko rôznych možností obruby, šošovky a reflektory.

Aj keď opravené zapustené osvetlenie je štandardný štýl, kúpite si aj stropné svietidlá, ktoré otočný a slúži viacerým funkciám založeným na zostave, orezaní a uhle. Očné buľvy a gimbals sú dva štýly zapusteného osvetlenia, ktoré sú čoraz populárnejšie pretože ich môžete nasmerovať konkrétnymi smermi.


Tel
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept