LED reflektor Novinky

  • Pokiaľ ide o skvelé osvetlenie v domácnosti, vezmite si do rúk režisérov scén v divadelnom biznise: Opýtajte sa sami seba, čím chcete vyniknúť, a potom pomocou interiérových reflektorov preveďte svoju víziu do reality. Bodové svietidlá vám pomôžu ovládať smer osvetlenia, aby ste zvýraznili úžasné umelecké diela, pomôžu vám jemne nasekať bylinky v kuchyni a zabránia tomu, aby ste veci videli inak.

    2023-05-30

  • LED Downlight alebo LED reflektory majú vlastnú funkciu pre dekoráciu vnútorného osvetlenia. Pripomína malý svetlomet, ale zvyčajne má uzávery, irisovú clonu a nastaviteľné šošovky na tvarovanie premietaného svetla.

    2023-03-20

  • Na osvetlenie miestnosti pomocou vstavaných LED reflektorov máte na výber z niekoľkých modelov svietidiel na inštaláciu na strop.

    2023-02-16

  • LED reflektor je obľúbené LED svietidlo nastaviteľné používané v domácnostiach. Reflektor priťahuje pozornosť a sústredenie na vzácne predmety a nástenné obrazy. Bodové svetlá dodávajú dekoratívny nádych, ktorý dopĺňa celkové osvetlenie domácností.

    2023-02-02

  • Pridajte bodové svetlá pre extra jas Ak vám v obývačke naozaj chýba prirodzené svetlo, reflektory vám môžu priniesť túto extra žiaru. Len nezabudnite pridať niekoľko rôznych svetelných zdrojov na zahriatie priestoru – nástenné svietidlá a stojaca lampa to urobia. Oh, a ak môžete urobiť svoje reflektory stmievateľné ešte lepšie!

    2023-01-11

  • LED svetlá vs halogénové svetlá, stmievače, uhly vyžarovania a lúmeny – vysvetlíme vám všetko, čo potrebujete vedieť predtým, ako si kúpite novú reflektorovú žiarovku

    2022-12-16

Tel
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept