Správy z priemyslu

Aké sú vlastnosti a výhody bezoslnivého LED reflektora

2022-08-15

Mnohé továrne a podniky teraz používajú LED svetlomet bez oslnenia, ale cena LED svetlometov bez oslnenia je vyššia ako cena bežných energeticky úsporných lámp. Prečo je teda LED svetlo bez oslnenia také populárne? Čo je LED svetlomet? Pozrime sa!

Neoslňujúce LED svetlo sa vzťahuje na LED svietidlá používané pri výrobných prácach v továrňach a na iných miestach. Ak je reflektor LED bez oslnenia klasifikovaný podľa funkcie osvetlenia, možno ho rozdeliť na všeobecné osvetlenie a čiastočné osvetlenie.

Bežné osvetlenie zvyčajne znamená, že záplavové svetlo LED bez oslnenia je rovnomerne usporiadané na vrchu pracoviska alebo na bočnej stene, čo môže zabezpečiť, že svetlo môže svietiť na pracovisku pracovníka.

Miestne osvetlenie sa vzťahuje na kľúčové osvetlenie LED reflektora bez oslnenia pre určitú časť pracoviska. Tento spôsob osvetlenia môže posilniť svetelný efekt určitého pracoviska na základe všeobecného osvetlenia.

Neoslňujúce LED svetlo má nízku spotrebu energie, vysoký index podania farieb, silnú odolnosť proti zemetraseniu, dlhú životnosť a ochranu životného prostredia. Je vynikajúcou voľbou pre priemyselné prevádzky, čerpacie stanice a iné miesta. Zároveň je to aj relatívne bezpečné svietidlo.

Neoslňujúce LED svetlo má relatívne vysokú stabilitu s dlhou životnosťou 25 000 až 50 000 hodín, čo je viac ako 10-krát dlhšie ako u tradičných svetelných zdrojov. Je šetrný k životnému prostrediu a nemá žiadne znečistenie, žiadne tepelné žiarenie a nepoškodzuje oči a pokožku. Farba je dobrá a skutočná farba je realistickejšia.

Neoslňujúce LED svetlo sa dá použiť nielen v priemyselných závodoch, ale aj na vonkajších basketbalových ihriskách, záhradách, dvoroch a iných vonkajších miestach.

Tel
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept