Správy z priemyslu

Aké sú výhody stropného svietidla Blue moon COB LED v porovnaní so stropným svietidlom SMD LED

2022-08-15

1. Blue moon COB LED downlight výrobná efektívnosť výhoda

Výrobný proces podsvietenia Blue moon COB LED je v podstate rovnaký ako tradičný výrobný proces SMD. Účinnosť lisovania a spájania drôtov je v podstate rovnaká ako pri SMD balení. Avšak, pokiaľ ide o dávkovanie, separáciu, spektroskopiu a balenie, Blue moon COB LED downlight Účinnosť je oveľa vyššia ako u produktov SMD.

Tradičné náklady na balenie SMD a výrobné náklady predstavujú približne 15 % nákladov na materiál a náklady na prácu a výrobu podsvietenia Blue moon COB LED predstavujú približne 10 % nákladov na materiál. S balením COB možno ušetriť prácu a výrobné náklady o 5 %.

2. Blue moon COB LED podsvietenie výhodou nízkeho tepelného odporu

Systémová tepelná odolnosť tradičných aplikácií SMD obalov je: trieska-zápustka-spájkované spoje-cínová pasta-medená fólia-izolačná vrstva-hliník. Systémová tepelná odolnosť stropného svietidla Blue moon COB LED je: čip-pevné kryštálové lepidlo-hliník. Systémový tepelný odpor puzdra COB je oveľa nižší ako u tradičného puzdra SMD, čo výrazne zvyšuje životnosť LED.

3. Výhoda kvality svetla

V tradičnom SMD balení je viacero diskrétnych zariadení nalepených na dosku PCB, aby vytvorili zostavu svetelného zdroja pre aplikácie LED vo forme záplat. Tento prístup má problémy s bodovým svetlom, oslnením a duchmi. Downlight Blue moon COB LED je integrovaný balík a povrchový svetelný zdroj. Výhodou je veľký a ľahko nastaviteľný pozorovací uhol, čo znižuje stratu lomu svetla.

Tel
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept