Správy z priemyslu

Aké sú aplikácie kvalitného LED reflektora s COB

2022-08-15

Kvalitný LED reflektor s COB je druh LED svietidiel, vďaka svojmu jedinečnému vodotesnému výkonu v porovnaní s iným interiérovým LED osvetlením má významnejšie vlastnosti a širšie využitie, Lkvalitný LED reflektor s COB má iné LED podsvietené bodové svietidlá Má výhody úspora energie, vysoké podanie farieb, vysoká stabilita pri používaní a dlhá životnosť. Aké sú teda aplikácie vodotesných reflektorov a vodotesných stropných svietidiel?

Kvalitný LED reflektor s COB možno použiť ako dekoratívne osvetlenie a akcentačné osvetlenie, kvalitný LED reflektor s COB možno široko použiť v osvetlení múzeí, výstavných sálach, obchodoch, výstavných halách a iných komerčných osvetľovacích miestach. A LED vodotesné reflektory môžu byť tiež použité v tejto komerčnej svetelnej scéne a majú lepšie vodotesné, proti zahmlievanie a prachotesné efekty, ako sú akváriá, veľké kryté bazény, tieto scény budú mať relatívne veľkú vodnú paru, aj keď normálne LED lampy sú Dodáva sa s niektorými vodotesnými efektmi, ale veľmi sa líši od ochrannej schopnosti vodotesných reflektorov.

Kvalitný LED reflektor s COB je možné použiť ako priestorové osvetlenie a dekoratívne osvetlenie, LED stropné svietidlá môžu byť široko používané v hotelovom osvetlení, kancelárskom osvetlení, osvetlení nákupných centier, obchodoch a iných komerčných svetelných scenároch a môžu byť tiež použité v osvetlení vily a domáce osvetlenie, LED stropné svietidlá Dá sa aplikovať aj na tieto scény, ako sú miesta ako vodné plochy, domáce kúpeľne a pod., LED vodotesné stropné svietidlá majú veľmi dobré účinky.

Kvalitný LED reflektor s COB je možné použiť v interiéri, niektoré je možné použiť aj v exteriéri, záleží na stupni ochrany, niektoré svietidlá majú krytie IP20, tieto môžu mať základnú vodotesnosť a vodotesnosť, ak potrebujete použiť vonku, vyskúšajte vyberte Použiť stupeň ochrany IP65 alebo vyšší, aby sa dal použiť vo vonkajších scénach.

Tel
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept