Správy z priemyslu

V akých scenároch možno použiť stropné svietidlo SMD LED

2022-08-15

Vďaka svojej aplikácii v komerčnom osvetlení je stropné svietidlo SMD LED široko známe každému. Pri osvetlení múzeí, osvetlení nákupných centier, kancelárskych osvetlení, hotelových osvetlení a cateringových osvetlení je takmer vidieť použitie stropných svietidiel. Existuje tiež mnoho typov odvodených od funkcií alebo aplikácií, ako sú stropné svietidlá proti oslneniu, bezrámové stropné svietidlá, vstavané stropné svietidlá, prisadené stropné svietidlá, vodotesné stropné svietidlá, ultratenké stropné svietidlá atď. niektoré rozdiely v praktických aplikáciách. SMD LED stropné svietidlá sú tiež druhom svietidiel s mnohými aplikáciami, takže v akých scenároch možno bezokrajové stropné svietidlá použiť?

SMD LED stropné svietidlo znamená, že po inštalácii svietidla nie je rám svietidla vidieť zo vzhľadu, takže svietidlo a strop sú integrované, takže štýl svietidla a dekorácie interiéru sú konzistentné a dizajnové prvky pôvodná scéna nebude zničená, vďaka čomu bude celková vízia vizuálne príťažlivejšia. Jednoduché, to je samozrejmá vlastnosť bezrámového stropného svietidla a iných svietidiel, takže uplatnenie bezrámového stropného svietidla je tiež veľmi široké.

SMD LED downlight je možné použiť na komerčné osvetlenie so stropnými otvormi, najmä na niektoré špičkové svetelné scenáre, ako je osvetlenie múzeí, osvetlenie značkových predajní, osvetlenie klenotníctva, špičkové hotelové osvetlenie, osvetlenie výstavnej haly 4S, osvetlenie obchodných kancelárií atď. ., SMD LED downlight Všetky môžu mať dobré uplatnenie v súlade s atmosférou scény a osvetlenie je rovnomerné a pohodlné a možno použiť aj antireflexný dizajn, ktorý nebude rušiť ľudské videnie.

Tel
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept