LED lištové svetlo Novinky

Inštalačné kroky kvalitného dvojitého LED svietidla

2022-08-15

1. Dĺžka potrebná pre kvalitné LED dvojité svetlo by mala byť vopred dobrá a mala by byť zaokrúhlená. Ak je to 4,4 metra, musí to byť 5 metrov, prečo? Pretože kvalitné LED dvojlaťové svetlo je jednotka 1m, neovplyvní obvod iba ak bude odrezané od zárezu. Ak je náhodne odrezaný, jednotka sa nerozsvieti.


2. Kvalitnú zástrčku rozhrania LED s dvojitou lištou nemožno obrátiť
Kvalitné LED dvojlaťové svetlo nie je LED dióda, je napájané jednosmerným prúdom, takže existujú kladné a záporné póly. Ak sú kladné a záporné póly prehodené, kvalitné LED dvojité svetlo sa nerozsvieti. . Ak sa pripojovacia zástrčka nezapne, stačí demontovať druhý koniec kvalitného LED dvojitého svietidla.
3. Správne umiestnenie kvalitného LED dvojitého svietidla
Väčšina kvalitného LED dvojlaťového svetla je v originálnom balení cievky. Novo rozobraté kvalitné LED dvojité svietidlo bude skrútené a bude ťažké ho nainštalovať. Môže sa najskôr vyhladiť a umiestniť do otvoru pre lampu.
Keďže kvalitné LED dvojlaťové svietidlo je jednostranné, ak nebude umiestnené naplocho, bude najmä v rohoch nerovnomerné svetlo a tieň.
4. Venujte pozornosť inštalačnému prostrediu
Väčšina kvalitného dvojitého LED svietidla je inštalovaná v drážke okolo stropu a prach v drážke je potrebné vyčistiť, pretože prach môže pri zahriatí ľahko spôsobiť nehodu s otvoreným ohňom.


Tel
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept