LED reflektor Novinky

Aké sú rozdiely medzi LED reflektormi a metódami inštalácie COB

2022-08-15

LED reflektor s COB je druh svietidla, ktoré je široko používané v komerčnom osvetlení. Má dobré aplikačné efekty v osvetlení múzeí, osvetlení výstavných sál, hotelovom osvetlení, cateringovom osvetlení, osvetlení kancelárií a osvetlení obchodov. Pre aplikáciu komerčnej svetelnej scény majú LED reflektory tiež rôzne funkcie a rôzne typy reflektorov. Aké sú teda rozdiely medzi rôznymi typmi LED reflektorov s metódami inštalácie COB?

LED reflektor s COB je možné rozdeliť na LED reflektory proti oslneniu, LED reflektory, LED magnetické reflektory, LED prisadené reflektory, LED zapustené reflektory, LED reflektory so zoomom, LED reflektory so stmievaním atď., LED vodotesné reflektory atď. lampy s rôznymi typmi funkcií je možné vybrať podľa potrieb scény.

Súdiac podľa vyššie uvedeného LED bodového svietidla s typmi funkcií COB, pri inštalácii LED reflektorov existujú metódy zabudovanej inštalácie, inštalácie koľajníc a povrchovej inštalácie. Zapustená inštalácia je spôsob inštalácie zapustených bodových svietidiel a je to tiež bežný spôsob inštalácie produktov bodových svietidiel. Je potrebné otvoriť otvor v strope. Väčšina telesa svietidla je pri inštalácii zapustená do stropu, takže tento spôsob inštalácie neovplyvní miestnosť. Celkový štýl dekorácie budovy môže byť v súlade so zárukou štýlu dekorácie budovy.

LED reflektor s COB a LED magnetickými pásovými svetlami a zapustené reflektory sa inštalujú rôznymi spôsobmi. Koľajové reflektory a magnetické koľajové svetlá inštalujú svietidlo na koľajnicu bez otvorov a svietidlo sa môže pohybovať po koľajnici a smer osvetlenia. Môže sa tiež nastaviť. Stále existuje určitý rozdiel medzi LED koľajnicovými reflektormi a magnetickými koľajovými svietidlami, keď sú nainštalované. Koľajové svetlá sú inštalované vo vnútri koľaje, alebo sú lampy zapustené vo vnútri koľaje. Magnetické pásové svetlá využívajú magnety na pritiahnutie lámp k dráhe. Toto je rozdiel medzi inštaláciou koľajového svetla a magnetickým koľajnicovým svetlom.

Spôsoby inštalácie LED reflektorov s COB a LED zapustených reflektorov sú úplne odlišné. Zapustené bodové svetlá nevidia hlavné telo svietidla. Spôsob inštalácie LED reflektorov s COB je podobný ako pri stropných svietidlách. Po inštalácii môžete svetlo jasne vidieť. Pre hlavné telo svietidla môžeme použiť prisadené bodové svietidlo ako dekoratívny dizajnový prvok. A prisadené reflektory nemusia byť navrhnuté s otvormi. Ak nie je možné spracovať vnútornú scénu s otvormi, môžete zvážiť inštaláciu povrchových reflektorov.

Tel
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept