LED reflektor Novinky

Aké sú rozdiely medzi stropným bodovým svietidlom COB LED a tradičnými bodovými svietidlami

2022-08-15

S aplikáciou a vývojom LED reflektorov ľudia čoraz viac spoznávajú a chápu LED reflektory. LED reflektory sa široko používajú v osvetlení múzeí, výstavných sálach, hoteloch, kanceláriách, cateringových osvetleniach, osvetlení obchodov atď. Osvetlenie domácností a vil má tiež dobré využitie a scenáre použitia sú veľmi široké. Aplikačné scenáre LED reflektorov pribúdajú a sú odvodené aj funkčné charakteristiky LED reflektorov, ako sú antireflexné reflektory, vodotesné reflektory, prisadené reflektory, malouhlové reflektory, zaostrovacie reflektory atď. COB LED stropné bodové svietidlo je tiež Nové LED svietidlá odvodené od vývoja LED reflektorov, aké sú rozdiely medzi COB LED stropnými reflektormi a tradičnými reflektormi?

COB LED stropné bodové svietidlo chápeme z dvoch rozmerov. Prvou je funkcia stmievania. Ľudia, ktorí sú oboznámení s priemyslom reflektorov, môžu lepšie rozumieť zaostrovacím reflektorom. Nastavením svietidiel je možné zmeniť uhol vyžarovania reflektorov. Môžeme Podľa veľkosti osvetľovaného objektu sa zvolí vhodný uhol vyžarovania, ktorý sa nastaví bez potreby výmeny lampy, čo je veľmi výhodné v praktických aplikáciách. Stmievanie reflektorov je možné nastaviť tak, aby sa zmenila farba svetla, teda teplota farby. Vo všeobecnosti volíme použitie teplého svetla alebo bieleho svetla v interiéri. Stmievanie znamená, že môžeme voľne prepínať medzi teplým svetlom a bielym svetlom, takže led reflektory možno aplikovať na rôzne scény a svetelnú atmosféru prispôsobiť scéne.

Ďalšou vlastnosťou stropného bodového svietidla COB LED je inteligencia. Každý by mal vedieť o inteligentných lampách. Či už je to prispôsobením inteligentným systémom alebo pomocou diaľkového ovládania alebo ovládania APP, aplikácia stropného bodového svietidla COB LED môže ľahko nastaviť svetlo. , nemusí sa ovládať manuálne ako predtým, čo viac zodpovedá potrebám života moderných ľudí, kombinácia stropného bodového svietidla COB LED a iných inteligentných LED svietidiel prostredníctvom inteligentného riadiaceho systému môže ľahko zmeniť atmosféru osvetlenia z celého vnútorného prostredia, viac Dobré pre nás na zlepšenie kvality života.

Tel
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept