LED lištové svetlo Novinky

LED trubicové svetlá: Všetko, čo potrebujete vedieť

2022-12-30


LED trubicové svetlá: Všetko, čo potrebujete vedieť


Tu je všetko, čo potrebujete vedieť o LED žiarovkách vám pomôže urobiť správnu voľbu pre váš domov

Trubkové svetlá sú v domácnostiach bežné a môžu byť nachádza sa v spálňach, salónoch, kuchyniach a pracovných priestoroch, ako aj v komerčné inštalácie. Trubkové svietidlá sú dostupné v rôznych veľkostiach a úrovne jasu, vďaka čomu je výber pri kúpe mätúci. Trubkové svetlá sú dostupné ako LED trubicové svetlo a žiarivkové trubicové svetlo. Obe majú odrody, v z hľadiska jasu, dĺžky, užitočnosti atď.


Typ trubicových žiaroviek


  • Tam je niekoľko typov LED a žiarivkových svietidiel. Najbežnejšie sú T5, T8 a T12. T znamená rúrkový, zatiaľ čo číslo predstavuje priemer v osminách palca. Napríklad T8 predstavuje 8/8 palca. T8 teda znamená, že má priemer 1 palec. Ostatné priemery sú merané podľa toho.
  • Ďalší faktorom pre trubicové svetlá je výkon vo wattoch. Rôzne trubicové svetlá majú rozdielny výkon.
  • The množstvo svetla vydávaného trubicovým svetlom sa meria v lúmenoch.
  • The CRI alebo index podania farieb predstavuje kvalitu svetelného výkonu s 100 CRI je ekvivalent prirodzeného slnečného žiarenia.


Žiarivky vs LED trubice


  • Fluorescenčné trubicové svietidlá sú nízkotlakové ortuťové plynové výbojky, ktoré používajú princíp fluorescencie na vytvorenie viditeľného svetla. Prietok elektrina alebo elektróny prostredníctvom týchto žiariviek je regulovaná o elektrický predradník.
  • LED trubicové svetlá fungujú na princípe svetelných diód zabezpečiť osvetlenie. Vzhľadom na ich nízku spotrebu energie je to čoraz viac používa sa ako náhrada žiarivkových trubíc na zabezpečenie osvetlenia.
  • LED rúrky vydržia dlhšie, sú vysoko energeticky účinné a nepoužívajú žiadnu ortuť. Potrebovali by však elektronickú súčiastku v podobe LED diódy ovládač na reguláciu elektrického toku v trubici na odstránenie použitie predradníka.
Tel
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept