Novinky spoločnosti

Stánok č. CR-B22 medzinárodného veľtrhu osvetlenia v Hongkongu 2023

2023-04-07

Vážení klienti,


Budeme v stánku č. CR-B22 v Hongkongu Medzinárodný veľtrh osvetlenia Kong v dňoch 12. – 15. apríla 2023. Hong Kong International Lighting Fair je medzinárodný veľtrh osvetlenia a najväčšie podujatie svojho druhu v Ázii. Predstavia sa vystavovatelia z celého sveta najnovšie v dizajne a technológii osvetlenia. Návštevníci z celého sveta môžete vidieť nové produkty, ako aj zachytiť nové nápady a trendy.

     Srdečne vás pozývame vidieť naše nové produkty LED osvetlenia v Hong Kongu. Existujú silné signály, že rok 2023 môže to byť lepší rok pre podnikateľov na začatie lepšieho podnikania. HKTDC Hongkonský medzinárodný veľtrh osvetlenia (jarné vydanie) je vynikajúci obchod platforma, ktorá predstavuje širokú škálu inovatívneho a špičkového osvetlenia produkty a riešenia vytvárajúce pre kupujúcich jasné obchodné príležitosti preskúmať.


s pozdravom


Kofi Lighting Technology Co., LTD

Tel
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept