LED svetlomet Novinky

Jasné, efektívne a odolné LED osvetlenie

2023-06-15

Svetlé, efektívne a Odolné LED osvetlenie


Použite našu komerčnú KOFI LED záplavu svetlá pre fasády budov, parkoviská a krajinné priestory. Tieto mocné a efektívne svetlá sú určené na nahradenie 300W až 900W halogenidových resp vysokotlakové sodíkové armatúry so 60% úsporou energie.


Tieto KOFI LED sú dostupné v štyroch modeloch reflektory poskytujú 30 000 až 90 000 lúmenov pri pôsobivej svetelnej účinnosti 100 Lm/W, čo vám prináša jasné, vysokokvalitné osvetlenie pri nízkych nákladoch na energiu. Ich rôznorodý uhol vyžarovania poskytuje ideálnu rovnováhu medzi úzkym, zaostreným lúč a širší rozptyl rozptýleného svetla, ktorý ponúka vynikajúce pokrytie a intenzita. Sú tiež stmievateľné, keď sú pripojené k ovládačom kompatibilným s LED, čo vám dáva flexibilitu na vytvorenie dokonalého svetelného prostredia pre každého situáciu.


LED Flood Lights sú vyrobené tak, aby vydržali, s kryt s krytím IP65, ktorý chráni pred prúdom vody a prachu, a široký rozsah prevádzkových teplôt, ktorý zabezpečuje prevádzku počas najchladnejších nocí a najteplejšie dni.

Štandardne sa dodávajú s držiakom na čap držiak. Pre montáž na stĺp je k dispozícii ľahko inštalovateľný držiak na stĺp príslušenstvo.


Chcete ušetriť na inštalácii? Naše LED reflektory KOFI sú s nárokom na zľavu, čo vám umožní plne využívať výhody energetickej účinnosti stimuly, ktoré ponúkajú verejné služby pri prechode zo staršieho osvetlenia technológie vrátane staršieho LED osvetlenia.


S tisíckami z predaných kusov sú LED reflektory KOFI osvedčeným a spoľahlivým riešením pre komerčné osvetlenie. Podporované 2-ročnou zárukou a reaktivitou LED svetiel zákazníckej podpory, môžete si byť istí, že investujete rozumne s LED reflektormi. Objednajte si reflektory KOFI pre vašu aplikáciu ešte dnes.

Tel
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept